×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۴ فروردین , ۱۴۰۰  .::.   برابر با : Tuesday, 13 April , 2021
دستفروشی در شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع / ۱۹ تاکید وزارت بهداشت به دستفروشان

با توجه به نزدیکی عید نوروز و شیوع کرونا در کشور، وزارت بهداشت ضمن تاکید بر ممنوعیت فعالیت دستفروشان در شهرهای قرمز و نارنجی، شرایط فعالیت آنها در آستانه عید و در شرایط کرونا را اعلام کرد.

به گزارش استاک، وزارت بهداشت اعلام کرد:

– دستفروشان در شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی اجازه فعالیت ندارند.

– دستفروشان از مسوولین بخواهند محل هایی که برای فعالیت آنها در نظر گرفته شده است ترجیحاً در محل‌های روباز باشد.

– دستفروشان از شهرداری منطقه خود بخواهند سطل های زباله به تعداد مورد نیاز در محل فعالیت آنها قرار دهند.

– دستفروشان به خاطر داشته باشند فعالیت کاری آنان، براساس محدویت‌های ذکر شده در مصوبات ستاد ملی کرونا است.

– دستفروشان از شهرداری منطقه خود بخواهند هر روز در پایان فعالیت بازار، پسماند ها را در کیسه های پلاستیکی محکم و غیر قابل نشت جمع آوری کنند.

– دستفروشان به خاطر داشته باشند در محل هایی که برای فعالیت آنها در نظر گرفته شده است، امکان دسترسی به سرویس های بهداشتی وجود داشته باشد.

– دستفروشان از شهرداری منطقه خود بخواهند تبلیغات محیطی در خصوص رعایت دستورالعمل های بهداشتی را در محل فعالیت آنها قرار دهند.

–  دستفروشان به خاطر داشته باشند فواصل قرارگیری محل فعالیت آنها، حداقل فاصله ۱ تا ۲ متر است.

– دستفروشان باید علاوه بر رعایت فاصله ایمن (حداقل یک تا دو متر)، در صورت امکان، مسیر ورود و خروج افراد را جدا کنند.

– تمامی دستفروشان باید از وسایل حفاظت فردی (ماسک و دستکش) استفاده کنند.

– دستفروشان باید پروتکل های بهداشتی را در محل فعالیت خود رعایت کنند.

–  فروشندگان از مشتریان خود بخواهند به جای تبادل وجه نقد از دستگاه‌های کارت خوان استفاده کنند.

–  فروشندگان مواد غذایی باید کارت بهداشت معتبر به همراه داشته باشند.

 – دستفروشان، باید از خوردن و آشامیدن در حین کار خودداری کنند.

–  دستفروشان باید از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنند.

– دستفروشان باید از عرضه و فروش مواد غذایی فاقد بسته بندی خودداری کنند.

– دستفروشان در صورت امکان از یک حائل مثل پرده نایلونی (مشمایی) بین خود و خریدار استفاده کنند.

– دستفروشان به خاطر داشته باشند گشت های کنترل بهداشتی جهت پایش و نظارت بر عملکرد آنها روزانه انجام می شود.

– دستفروشان باید از  فروش مواد غذایی بدون بسته بندی و همچنین مواد غذایی بسته بندی شده که شرایط نگهداری خاص از جمله یخچال را دارند، جلوگیری کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.